Echt Eten: ingrediënten en technieken

Met een goede basis van kooktechnieken en kennis van ingrediënten kan je met lokale producten heel goed smaakvolle gerechten maken.

 

Buonissimo organiseert workshops, cursussen en korte educatieve programma’s voor volwassenen en kinderen over gezond en lekker eten.

Activitein voor kinderen
Heb je thuis een kind dat droomt om chef te worden? Of een geweldig koekiemonster? Kinderen de mogelijkheid  geven om te leren koken en bakken heeft een grote pedagogische waarde. 
Je kan je handen vies maken en je leert door de zintuigen te  gebruiken, omdat voedsel niet alleen proeven is, maar ook zien, ruiken, voelen en horen. Het is een spel met ruimte voor creativiteit maar het is ook oefenen: focus, handigheid, en wachttijd.  En dan wat een verrassing het genieten van de resultaten van jouw eigen werk! Voor groepen ook in Englese taal mogelijk.

Cursussen
Bestaan uit een serie kooklessen voor iedereen die de basis wil leren of om zijn/haar praktische kennis te vergroten. Ingrediënten & Technieken niveau 1, 2 en 3.

Wij starten in oktober 2023 met een basiscursus Italiaanse keuken,  vier lessen van 4 uren meestal op zaterdag (van11:00 tot 15:00 uur).

Here vindt je de Workshop Kalender 2023-2024

Workshops
Vinden plaats op een zaterdag of zondag, duren meestal drie tot vijf uur en gaan over een specifiek onderwerp.

In onze kalender 2023 -2024 zijn er Pasta Fresca voor Beginners en voor Gevorderd

Online lessen en bedrijfsevenementen: Buonissimo organiseert bedrijfsevenementen online en in persoon op basis van de programma's van Buonissimo lessen of aangepast volgens de klant specifieke eisen.  

Buonissimo biedt zich ook graag aan om speciale evenementen te faciliteren waar chef-koks of deskundigen op het gebied van voedsel en voeding een seminar geven.

 
Natuurlijk is het proeven en beoordelen van de kwaliteit van het eten geproduceerd tijdens de workshops / cursussen onderdeel van het leerproces!

 

 

DE THEMA'S VAN ONZE WORKSHOPS

 

Inschrijfformulier voor workshops en kooklessen.