JULI MENU 

Juli is voor mij een speciale maand: ik ben geboren op een van deze luie zomerdagen in juli enkele jaar geleden ... Dus deze maand betekent voor mij mijn feest en mijn etentje!

En met de zomer in de volle gang zijn er eindeloze mogelijkheden en combinaties voor het menu!

 

Ik wil graag met u een keuze uit mijn favoriete gerechten delen. Dit kan gerealiseerd worden als vinger voedsel voor buffet of als dinner gerechten.Deze kunnen geserveerd worden als hapjes voor buffet of als diner gerechten. 

Als u een verzorgt etentje voor bijvoorbeeld uw chef thuis wilt houden, neem dan maar contact met ons op! U zult er geen spijt van krijgen!

 

 

Wortel & Sesam Terrine (Veganistisch)

Gegratineerde Mosselen

Rosmarijn & citroen mini baguettes met paprika’s hummus

 

Witte Parmigiana (courgettes, aardappel & Parmezaanse kaas ovengerecht)

Texelse lam en courgette burgers met zure room en Sumac dip [Ottolenghi]

Groene blad en geroosterde bieten salade

Zomerse watermeloen & komkommer salade

 

Tiramisu: de klassieke

Coffee & bitterkoekjes cheesecake

Mini pavlova met crème légère en bessen (ook veganistisch)

 

Bon appetit !!! Ik ben klaar om te vieren!