HARTIG BUFFET

De producten van Buonissimo's hartig buffet worden volledig met verse basisingrediënten bereid! Daarom vragen wij u om uw hartige bestelling minimaal 24 uur van tevoren te plaatsen. 

Zuurdesem brood en focaccia, bijvoorbeeld, zijn typisch slow-food producten. Ze hebben tijd nodig om lekker voor u bereid te worden. 

 

Wat u bestelt, wordt uitdrukkelijk voor u voorbereid en op deze manier kunnen we met speciale dieetwensen rekening houden (gluten of lactose-intolerantie, vegetarisch of veganistisch dieet, etc).

 

In ons assortiment zijn er traditionele Italiaanse gerechten maar ook af en toe iets uit de traditie van andere landen. Voor prijzen en bestellingen bezoek Buonissimo Webwinkel

 

Als u geïnteresseerd in een party menu bent of u zoekt graag een volledig offerte voor hartige en zoete hapjes, neem dan contact met ons. Chef t'huis service ook mogelijk.

 
 

We streven naar duurzaamheid op zo veel mogelijk manieren: wij kiezen voor seizoensgebonden, biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten en liever geen ingrediënten die door niet-duurzame bedrijven worden geproduceerd (dat geldt ook voor veehouderij, landbouw of visserij). Wij kiezen ervoor om onze ‘footprint’ ook op het gebied van voedselbereiding en distributie zo klein mogelijk te houden.